Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Λόγω της ημέρας (περιέχει τοποθέτηση προϊόντος)

  Σηκώθηκε πρωί πρωί να κάνει λίστα, να μη ξεχάσει τίποτε απ' όσα είχε σκεφτεί. 
Λόγω της ημέρας.

  Κατ΄αρχήν θα πήγαινε να ψωνίσει. Ένα άρωμα, από κείνο με την καρδούλα στο κούμπωμα που την πατάς και κάνει φφφσσσστ. Μετά θα πάει σε κείνο το μαγαζί που η βιτρίνα του είναι γεμάτη με λογής αξεσουάρ, για το λαιμό, για τα χέρια, για τα μαλλιά, για τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών. Αξεσουάρ με καρδούλες πάσης φύσεως, ολόκληρες, μισές, με βελάκια, ραγισμένες. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα διαλέξει αλλά κάτι θα βρει μέσα σε τόση ποικιλία. Λόγω της ημέρας.

  Έχει να πάρει και τηλέφωνο στο εστιατόριο να κλείσει τραπέζι, αυτό που είναι δίπλα στο τζάκι κι από το παράθυρο βλέπεις "πιάτο" όλη την πόλη, έχει κι έναν σερβιτόρο φίλο, θα του το κανονίσει.  
 Θα πάρει και κεράκια, σε διάφορα μεγέθη, μικρά και μεγάλα, οβάλ και τετράγωνα και ψηλά και κοντά. Αφού έχει και τον δικό του άνθρωπο στο εστιατόριο θα καταφέρει να τα τοποθετήσει στο τραπέζι και στο περβάζι, στο τζάκι μόνο μη τα βάλει γιατί θα λιώσουν.
   Α, να περάσει κι από το σούπερ μάρκετ να πάρει εκείνα τα σοκολατάκια, τις Lacta καρδούλες με γέμιση φράουλας.
Λόγω της ημέρας.
   Στις 7μμ θα περάσει να την πάρει από το σπίτι, θα πάνε κινηματογράφο, δεν έχει σημασία ποια ταινία παίζει, έτσι κι αλλιώς δε θα τη δούνε, αλλά τι στην ευχή, λόγω της ημέρας κάτι καλό θα παίζει. Και μετά στο εστιατόριο. Εκεί που ο φίλος-σερβιτόρος θα τα έχει όλα έτοιμα και θα τους οδηγήσει δίπλα στο τζάκι και δίπλα στο παράθυρο που προσφέρει "πιάτο" τη θέα της πόλης.
  Ε, μετά απ' αυτό, όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Λόγω της ημέρας.
  Τι θα πει το ημερολόγιο γράφει 7 Φεβρουαρίου;
  Ο έρως εκτός από χρόνια δεν κοιτάει ούτε μέρες, καμιά φορά ούτε φύλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου